Onze behandelingen

Voor elk huidtype ongeacht leeftijd!

SOIN COCON
 • Bij de behandeling SOIN COCON draait alles om wellness en ontspanning. Bijzonder is dat in elke fase van de behandeling weldadige massages worden uitgevoerd, die de gelaatstrekken ontspannen, de huid glad maken en het bindweefsel stimuleren.

  De reiniging, de ampullen met geconcentreerde werkstoffen, een gezichtsmasker en een fantastisch zacht schuimmasker – dat het gezicht als een cocon omhult – verzorgen de huid met zeer geconcentreerde werkstoffen, zodat ze gezond en vitaal straalt met een dosis nieuwe energie en spankracht.


 • Duurtijd behandeling+- 75min

€80

SOIN MILLE COCON
 • Mille is een exclusieve luxueuze anti-aging-lijn van Maria Galland. Deze lijn heeft zes antwoorden op de signalen van huidveroudering: lifting, versteviging, regeneratie, revitalisering, vochtherstel en antirimpel.Bij de behandeling SOIN COCON draait alles om wellness en ontspanning. Bijzonder is dat in elke fase van de behandeling weldadige massages worden uitgevoerd, die de gelaatstrekken ontspannen, de huid glad maken en het bindweefsel stimuleren.

 • Duurtijd behandeling+- 75min

€95

SOIN THALASSO XXL
 • Ideaal voor iedereen die pure wellness wil ervaren met SOIN THALASSO XXL, de powerkuur uit de zee. Een speciaal op het huidtype afgestemde werkstoffenampul wordt aangebracht op de gereinigde huid en kan zijn volle werking ontplooien onder het verkoelende MASQUE THALASSO. Tegelijkertijd ontslakt het effectieve algenmasker de huid intensief en zorgt het voor een hooggeconcentreerde, lang aanhoudende toevoer van vocht. Microalgen stimuleren de stofwisseling en repareren de gestresste huid.

  Het resultaat is een uniek gevoel van stimulerende frisheid en weldadige ontspanning. De huid is steviger en optimaal voorzien van vocht. Alle sporen van vermoeidheid lijken weggewist – de perfecte korte vakantie voor de huid! • Duurtijd behandeling+- 75min

€85

SOIN MILLE THALASSO
 • MILLE is een exclusieve luxueuze anti-aging-lijn van Maria Galland. Deze lijn heeft zes antwoorden op de signalen van huidveroudering: lifting, versteviging, regeneratie, revitalisering, vochtherstel en antirimpel.Ideaal voor iedereen die pure wellness wil ervaren met SOIN THALASSO VISAGE, de powerkuur uit de zee. Een speciaal op het huidtype afgestemde werkstoffenampul wordt aangebracht op de gereinigde huid en kan zijn volle werking ontplooien onder het verkoelende MASQUE THALASSO. Tegelijkertijd ontslakt het effectieve algenmasker de huid intensief en zorgt het voor een hooggeconcentreerde, lang aanhoudende toevoer van vocht. Microalgen stimuleren de stofwisseling en repareren de gestresste huid.

 • Duurtijd behandeling+- 75min

€110

SOIN MASQUE MODELANT YEUX
 • De behandeling SOIN MASQUE MODELANT YEUX zorgt voor stralende blikken. Om de tere oogpartij te verzorgen en glad te maken wordt een retinolconcentraat gebruikt dat rijk is aan werkstoffen – perfect tegen lijntjes en rimpeltjes rond de ogen. Aansluitend verkoelt en verfrist het algenmasker de huid met talloze werkstoffen. U merkt dat sporen van stress en vermoeidheid verdwijnen.

  Zwellingen en kringen onder de ogen worden duidelijk verminderd. De oogpartij straalt jeugdig glad en fris.

 • Duurtijd behandeling+- 10min

€30

SOIN MILLE LUMIÈRE
 • SOIN MILLE LUMIÈRE is de champagne onder de behandelingen van Maria Galland. Voor een optimale uitstraling en een onmiddellijke anti-aging werking. Twee maskers, een weldadige massage en zeer hoogwaardige producten dragen bij aan een vermindering van rimpels, een herstel en versteviging van de huid. Hierbij worden de 1000 CRÈME MILLE en de 1010 SÉRUM MILLE gebruikt, die in combinatie met de andere producten en de vakkennis van de schoonheidsspecialiste optimale resultaten en ontspanning bieden.

  Deze exclusieve behandeling is ideaal voor de huid vanaf 40 jaar, die zeer hoge eisen stelt. Ervaar 90 minuten puur weldadig genot!
 • Duurtijd behandeling+- 90min

€130

SOIN HOMME GALLAND XXL
 • De gezichtsbehandeling SOIN HOMME GALLAND stimuleert de mannenhuid en maakt haar heerlijk fris. De huid voelt aan alsof ze jaren jonger is geworden – glad, aantrekkelijk en verzorgd. Een weldadige massage zorgt er bovendien voor dat de dagelijkse stress kan afvloeien en dat ze kan ontspannen.

  *Behandeling inclusief masker THALASSO!
 • Duurtijd behandeling+- 75min

€85

SOIN DERMATOLOGIQUE IMPURETES
 • De producten van de lijn SOIN DERMATOLOGIQUE IMPURETÉS normaliseren de sebumproductie. Ze verwijderen micro-partikeltjes en afvalstoffen van de huid en voorkomen het ontstaan van ontstekingen en comedonen. Omdat de onzuiverheden afnemen en het teveel aan sebum vermindert, wordt de huid frisser. De huid krijgt weer een helder, mat en regelmatig aanzien. • Duurtijd behandeling+- 75min

€99

SOIN DERMATOLOGIQUE ROUGEURS
 • Rode vlekken op neus en wangen zijn de zichtbare tekenen van couperose en rosacea, twee huidproblemen, die te maken hebben met een slechte bloedcirculatie. De producten van SOIN DERMATOLOGIQUE ROUGEURS werden speciaal ontwikkeld om een huid met roodheden te verzorgen. De dermatologisch geteste lijn stimuleert de microcirculatie doelgericht en versterkt de bloedvatwandjes. Roodheden en irritaties worden zichtbaar verminderd, de huid wordt gekalmeerd en beschermd tegen het ontstaan van nieuwe roodheden.
 • Duurtijd behandeling+- 75min

€99

Interesse in één van deze behandelingen? Had u graag nog wat extra info gehad?

Contacteer ons hier!

Contactinfo

Telefoon: +32 14867526

Kortestraat 7/1
2430 Eindhout, Laakdal

Openingsuren

Maandag tem vrijdag 9u - 12u en 13.30u - 18u
Zaterdag 9u tot 12u
Woensdag en zondag gesloten
 
* Een afspraak maken kan telefonisch, niet via whatsapp,messenger of sms