ENERGIST REGEN®: DE REVOLUTIONAIRE LED LICHTTHERAPIE
ReGen is een erkende technologie voor huidverbetering, gebaseerd op zuiver rood en blauw LED licht.

Onze revolutionaire LED-lichttherapie van Energist ReGen® is een wonderlijke – en wetenschappelijk ontwikkelde – oplossing voor een waaier aan huidproblemen. Deze erkende en populaire technologie gebruikt zuiver rood en blauw LED-licht om de gezondheid van jouw huid opmerkelijk te verbeteren.

Hoe kan LED mij helpen?

  • Vaarwel rimpels! Rimpels en lijntjes vervagen en verdwijnen.
  • Dag stralende huid! Jouw vochtbalans verbetert.
  • Weg probleempjes! Couperose en pigmentvlekken verzachten.
  • Mee-eters? Niet bij jou! Jouw poriën verkleinen.
  • Hallo babyvelletje! Jouw huid wordt zachter, sterker en zelfs natuurlijk gelift.

Een rode lamp?

Veel meer dan dat! Geniet al vanaf de eerst sessie met rood LED-licht van een merkbaar effect! Onze klanten voelen héél snel het verschil: een egale, zachte huid die straalt en strakker aanvoelt. Hoe werkt dat dan?

Het rode LED-licht is eigenlijk pure energie die doordringt tot zo’n 5 mm in jouw huid. De verschillende huidcellen slaan deze energie op en gebruiken die maar al te graag om opnieuw collageen en elastine aan te maken. Deze natuurlijke stoffen zorgen ervoor dat jouw huid onmiddellijk jonger, gezonder én verzorgder aanvoelt. Ook voor Rosacea, eczeem en een geïrriteerde beschadigde huid.Probeer het gerust zelf uit!

Een blauwe lamp?

De energie die blauw LED-licht vrijgeeft heeft een bacteriedodend effect. De bacteriën die verantwoordelijk zijn voor die vervelende puistjes worden snel en doeltreffend aangepakt door deze LED-kuur. Wij pakken de oorzaak van acné aan bij de bron: een aanpak die werkt op korte én lange termijn!

Een rode en een blauwe lamp?

Een combinatie van twee bijzonder effectieve behandelingen? Natuurlijk doen wij dat! De mix van rood én blauw LED-licht werkt zalig kalmerend op een geïrriteerde huid. Deze LED-kuur is de perfecte behandeling voor wie last heeft van acné of acnéletsels.

Is dat wel veilig?

Absoluut! Deze wetenschappelijk ontwikkelde lichtbron werd jarenlang onderzocht en bevat geen schadelijk UVA- of UVB-licht. ReGen-behandelingen zijn helemaal veilig en prima geschikt voor alle leeftijden!

Hoe lang duurt dat?

Onze LED-kuur zelf duurt ongeveer 40 minuten, waarbij het licht zo’n 20 tot 30 minuten op jouw huid wordt geplaatst. Wil je écht straffe resultaten? Vul de ReGen-behandeling aan met een peeling en/of microneedling! Onze bekwame huidexpert Heidi helpt je graag verder met de verschillende combinatiemogelijkhedenen het aantal behandelingen.

Voor en na
Meer weten?

Klik hier!

Contactinfo

Kortestraat 7/1
2430 Eindhout, Laakdal

Openingsuren

Maandag tem vrijdag 9u - 12u en 13.30u - 18u
Zaterdag 9u tot 12u
Woensdag en zondag gesloten
 
* Een afspraak maken kan telefonisch, niet via whatsapp,messenger of sms