Diervriendelijk- Vegan -Wetenschap versus natuur- vrij van parabenen- dermatologisch getest

Wij geloven dat iedereen Beautiful Skin for Life verdient. Dit is onze ultieme missie en het is eenvoudig. Het enige wat u hoeft te doen, is onze kernfilosofie van CSA volgen: vitamine C plus met SPF overdag, vitamine A ‘s nachts. Start hiermee op 30-jarige leeftijd en wij geloven dat u eruit ziet als 40-jarige op 50-jarige leeftijd. Het is nooit te laat om te beginnen met huidverbetering! Onze producten zijn ontwikkeld om te passen in het dagelijks leven en zorgen voor effectieve, duurzame resultaten. Hierdoor kan iedereen genieten van Beautiful Skin for Life. Medik8 is in veel opzichten anders, maar het belangrijkste is dat we absoluut gepassioneerd zijn om huidverbetering-gebruikers te helpen in hun keuze tussen geweldige resultaten en een verfrissende, authentieke en mooie ervaring. Met Medik8 kunt u beide hebben.Medik8 wordt aanbevolen door plastisch chirurgen, dermatologen en huidverzorgingsprofessionals over de hele wereld.

Welke soorten professionele behandelingen zijn er?

Er zijn 2 hoofdtypen behandelingen die we aanbieden: chemische peelings en professionele gezichtsbehandelingen. Chemische peelings zijn ontwikkeld om de textuur en het uiterlijk van de huid te verbeteren met behulp van goed ontwikkelde, krachtige zuren. De bovenste lagen van de huid worden voorzichtig geëxfolieerd om een helderdere, jonger uitziende huid te onthullen. Medik8 heeft een reeks chemische peelings met verschillende sterktes en samenstellingen, gericht op verschillende huidproblemen, zoals acne, rosacea…deze worden niet uitgevoerd tijdens de zomermaanden.

Professionele behandelingen zijn luxe salon-ervaringen die gewoonlijk protocollen omvatten zoals exfoliatie, gezichtsbehandelingen, massage en hydratatie.

Medik8 is een professioneel huidverbeteringsmerk en wij geloven dat u het beste uw gewenste resultaten zult bereiken door uw plaatselijk bevoegde Medik8 salon te bezoeken voor regelmatige professionele behandelingen. Volg daarna hun advies en ga thuis door met een op maat gemaakt regime van Medik8-producten om de resultaten te optimaliseren


Gezichtsbehandelingen

De gezichtsbehandelingen van Medik8 zijn zorgvuldig samengesteld om de huid te verjongen terwijl u een uiterst ontspannende ervaring beleeft. Maar wat onze behandelingen onderscheidt, zijn de zichtbare resultaten die u zult opmerken. Met behulp van supersterke professionele producten die niet beschikbaar zijn in ons thuis-assortiment, kunt u er zeker van zijn dat het niet uitmaakt welke behandeling u kiest, u zult houden van wat u ziet.

 

Wat zijn dus puistjes?

Simpel gezegd, een puistje is een verstopte porie veroorzaakt door drie factoren: overmatige talg, de opbouw van dode huidcellen en de opeenhoping van acne-veroorzakende bacteriën, propionibacterium (P. acnes). In theorie zou het verwijderen van slechts één van deze omstandigheden ertoe moeten bijdragen om de acnegevoelige huid te behandelen. Maar de beste behandeling richt zich op alle drie factoren

Clarity Facial voor de onzuivere huid en acné

Diep zuiverende en porie verfijnende actieve stoffen worden gebruikt om de vette, problematische en onzuivere huid aan te pakken. De huid wordt verzacht en gekalmeerd, waardoor een heldere teint ontstaat. Zeer geschikt voor o.a. acne. Deze her-balancerende behandeling, zal het diepliggende huidprobleem aanpakken.

Totale aanpak behandeling Acne bestaande uit: intake gesprek , behandelplan instituut , voedingsboekje bespreken , advies voeding, voedingssuplementen en advies producten voor thuisgebruik

Studentenprijs tot 20 jaar :65euro
Vanaf 20 jaar :85 euro

Gevoelige huid - couperose - Rosacea

We begrijpen dat een roodheid-gevoelige huid vaker voorkomt dan mensen beseffen en dat het voor velen van groot belang is. Blozen, gevoeligheid en een onregelmatige huidstructuur maken het moeilijker om zelfvertrouwen te hebben in uw huid en zijn vaak door niet volledig door make-up te verhullen. Daarom werd meer dan tien jaar geleden het merk Medik8 gestart met een enkele oplossing voor roodheid: ons allereerste product, CalmwiseTM Serum, dat tot op de dag van vandaag een bestseller is.

DE MEDIK8-AANPAK

De Calmwise TM productlijn van Medik8 (zoals de naam al doet vermoeden) is een uiterst rustgevende productenlijn, speciaal ontwikkeld om tegemoet te komen aan de zorgen van patiënten met roodheid. Het herstelt de beschermende lipidebarrière van de huid om blozen effectief te minimaliseren. Ieder product is verrijkt met de beste kalmerende stoffen, waaronder gepatenteerde teprenon, die de levensduur van huidcellen helpt verlengen. Calmwise helpt om ontstekingen en zwellingen in de huid te verminderen, terwijl ongemak wordt verzacht. Het algehele voorkomen van roodheid wordt verminderd, ongelijke huidteint wordt egaal gemaakt en de warmte en irritatie worden verzacht.

Calming Facial Voor gevoelige, couperose en Rosacea

Een zachte, kalmerende behandeling om een ontstoken, warme, blozende, rode, gevoelige en zeer gevoelige huid, onmiddellijk te kalmeren met behulp van intelligente formuleringen om het herstel van de huid te bevorderen Deze behandeling is inclusief speciaal masker voor het reduceren van de roodheden en herstellen van de huidbarriere.

Totale aanpak behandeling voor roodheid- rosacea bestaande uit ; intake gesprek , behandelplan instituut , voedingsboekje bespreken , advies voeding, voedingssuplementen en advies producten voor thuisgebruik

85euro

Pigmentvlekken

Pigmentvlekken zijn verkleuringen van de huid. De huid bevat pigment, om haar van nature te kunnen beschermen tegen UV straling. Pigmentvlekken ontstaan doordat er plaatselijk meer melanine wordt aangemaakt in de huid. Melanine zorgt voor de kleur (het pigment) van je huid. Wanneer de pigmentcellen in de huid in de war raken, kunnen de cellen een teveel aan pigment gaan aanmaken. Deze verstoring kan zorgen voor het ontstaan van donkere vlekjes op je huid: pigmentvlekken, ouderdomsVlekken en melasma.

Glowing Facial voor pigmentvlekken en rokershuid

Een luxueuze, verhelderende behandeling om een mooie glow te geven aan zelfs de meest doffe huid. Een doel- en resultaatgerichte facial om problemen van pigmentatie en een doffe huidteint aan te pakken. Geeft direct een gezonde glow en een verhelderde huidteint.

Pigmentatie kan een negatieve invloed hebben op de helderheid, waardoor de huid er dof of grauw uitziet. Bij Medik8 formuleren we niet met bleekmiddelen of andere agressieve middelen, maar gebruiken we in plaats daarvan de gepatenteerde Oxy-R-technologie om de oorzaak van hyperpigmentatie effectief aan te pakken en tegelijkertijd je huid te verzorgen.

Totale aanpak behandeling voor pigmentvlekken, ouderdomsvlekken en melasma: intake gesprek , behandelplan instituut , voedingssuplementen en advies producten voor thuisgebruik

85euro

Vochtarme huid

Een vochtarme huid heeft een tekort aan vocht in het huidoppervlak en voelt vaak droog en ruw aan. Dit kan veroorzaakt worden door een beschadigde huidbarrière, de natuurlijke beschermlaag die vocht langer vasthoudt in de huid. Een vochtarme huid is geen huidtype, maar meer een huidprobleem. Huidproblemen zijn vaak vatbaarder voor invloeden van buitenaf zoals het weer of hormonen. Een vochtarme huid kan overigens voorkomen bij zowel droge en vette(re) huidtypes en is gebaat bij hydraterende producten die ervoor zorgen dat je huid beter vocht kan vasthouden.

Deep Hydration Facial

Hydraterende gezichtsbehandeling die werkt in diverse huidlagen. De huid wordt gladder, krijgt een betere hydratatie en een gezonde glans. Het hersteld het vochtgehalte in alle huidlagen.

85euro

Grove poriën

Grote of grove poriën zijn een grote zorg voor vele onder ons. Vooral voor diegenen met een vette en gecombineerde huid. Wanneer je jouw huid niet goed verzorgt zullen jouw poriën groter en groter worden, waardoor ze makkelijk verstopt geraken en dat leidt meestal tot mee-eters, puistjes, overmatige talgproductie, verkleuringen. Wanneer je grote poriën niet in een vroeg stadium behandelt dan gaan ze er steeds slechter uitzien.Gelukkig kan men grove poriën verminderen met Medik8 facial .

Pore Refining Facial

Milde exfoliërende behandeling om de poriën te verfijnen en te reinigen. Maakt de huid gladder en geeft direct zichtbaar resultaat.

85euro

Huidveroudering

Wanneer we merken dat onze huid begint te verouderen met fijne lijntjes, rimpels, onregelmatige teint en textuur, is het al te verleidelijk om de nieuwste wondercrème te kopen in de ijdele hoop om voor altijd jong te blijven. Helaas, zoals je ongetwijfeld zelf hebt ervaren, worden we vaak teleurgesteld door beloften die niet worden nagekomen. Bij Medik8 denken we anders. We houden van wetenschap, niet van fictie. Het behalen van echte resultaten betekent niet dat je geweldige textuur, mooie geuren of interessante en veilige ingrediënten moet opgeven. Verre van dat. Het echte wonder is het begrijpen en werken in harmonie met de natuurlijke huidbiologie.

Platinum Facial

Een ontspannen huid verjongerende gezichtsbehandeling die de huid voorziet met Medik8 actieve ingrediënten: Platinum, vitamine C en vitamine A. De huid ziet er na de behandeling direct jeugdig en stralend uit.

95euro

Meer weten?

Klik hier!

Contactinfo

Kortestraat 7/1
2430 Eindhout, Laakdal

Openingsuren

Maandag tem vrijdag 9u - 12u en 13.30u - 18u
Zaterdag 9u tot 12u
Woensdag en zondag gesloten
 
* Een afspraak maken kan telefonisch, niet via whatsapp,messenger of sms