Logo - Institut Heidi

Exclusieve behandelingen

EXPERT IN ANTI-AGEING UIT JAPAN


De producten en behandelingen van Forlle’d vernieuwen en verjongen de huid op cellulair niveau. Wat maakt dit nu zo bijzonder? Forlle’d is pionier in de het toepassen van nanotechnologie in de huid. Dit is een techniek waarbij de moleculen van werkstoffen zo klein worden gemaakt dat ze ver in de huid kunnen binnendringen.


De werkstoffen van Forlle’d komen dus wel in de onderste huidlagen maar zijn net te groot om in de bloedbaan te kunnen komen. Hierdoor wordt de huid dus vanuit zijn basis herstelt, gehydrateerd en gevoed. Aan alle producten van Forlle’d zijn laagmoleculair hyaluronzuur en platinum toegevoegd in combinatie met essentiële mineralen en ceramiden. Laag moleculair hyaluronzuur zorgt voor een intensieve hydratatie, stimuleert de aanmaak van collageen en elastine en laag moleculair platinum vertraagt het verouderingsproces en voorkomt alle vormen van binnendringen van vrijeradicalen. Door de toegevoegde uitgebalanceerde mineralen krijgt veroudering van de huid minder kans en wordt een snellere genezing van de huid aangestuurd. Ceramiden verhogen het vochtgehalte en herstellen de huidbarrière. Hierdoor ontstaat er een goede vochtbalans en de weerstand van de huid zal toenemen.


Forlle’d is met deze technieken wereldwijd het enige merk welke zo diep in de huid kan komen met zijn werkstoffen. Hierdoor kunnen wij met Forlle’d huidverjonging op cellulair niveau aanbieden en waarmaken!


  • Sprankling therapie


De FORLLE'D sprankelende zuurstof-gezichtsbehandeling exfolieert en geeft zuurstof aan de huid, zodat deze beter, gezond en levendig aanvoelt en er beter uitziet.Of het nu gaat om ouderdomsvlekken of rimpels, grote poriën, tekenen van veroudering, een vette of droge huid, deze gezichtsbehandeling is geschikt voor elk huidtype.

De behandeling bevordert de microcirculatie van de huid, verbetert het celmetabolisme en ondersteunt tegelijkertijd ontgifting en weefselademhaling, en richt zich ook op grote poriën.


  • Carboxy therapie


Deze behandeling verbeterd de stofwisseling, biostimuleert en egaliseert de huidskleur. Met als resultaat een gezonde, jonge en frisse uitstraling.


  • Sensitive therapie


De behandeling heeft een kalmerend effect en verlichting voor de gevoelige huid, waardoor deze gezonder wordt en beschermd tegen stress.Het voedt de huid met essentiële elementen en beschermt haar tegen agressieve omgevingen, hydrateert en herstelt de vochtbalans , versterkt de bloedvaten en maakt de huid zacht en soepel.


  • Platinum glow treatment


Een universele, wereldwijde anti-aging oplossing die alle tekenen van veroudering aanpakt, waaronder beschadiging door UV licht, pigmentatie, fijne lijntjes, rimpels en verlies van elasticiteit. Platinum is de krachtigste antioxidant en voorkomt huidveroudering. Het houdt het melanogenese proces onder controle en voorkomt pigment vlekken.


  • Intense 3D facelift treatment


Deze behandeling herstelt huidverslapping en zorgt voor betere gelaatscontouren. Een kuur voorkomt vroegtijdige huidveroudering, verbetert de elasticiteit van de huid, geeft volume en stevigheid, versterkt hydratatie in de diepere huidlaag en stimuleert collageen en elastine aanmaak.

    Huidverbetering
    Huidverbetering